Wilgenroos

Wilgenroos

6 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen
Apparaten
Hal
Keuken
Omgeving
Parkeren
Tuin

De Wilgenroos is een chalet tussen de 65 en 70 m2. Het chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit chalet ligt met de voordeur aan de centrale parkeerplaats, de achterzijde is aan onze karpervijver. Achter heeft het een ruim terras wat deels overkapt is en uiteraard beschikt dit chalet over een eigen vissteiger. Dit chalet is rolstoelvriendelijk voor mindervalide mensen. Niet alle noodzakelijke faciliteiten zijn goed bereikbaar met rolstoel. Meer informatie sturen wij u op verzoek gaag toe.

8.7
4
6

De Wilgenroos is een chalet tussen de 65 en 70 m2. Het chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit chalet heeft aan de achterzijde een steiger, deze is achter de omheining, aan het open water dat in verbinding staat met binnenmeer de Groote Vliet. Aan de voorzijde vindt u een terras met een mooi uitzicht op de Groote Vliet.

8.9
4
6

De Wilgenroos is een chalet van 85 m2 en is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit chalet is in 2020 gebouwd en is voorzien van alle gemakken zoals onder andere een airco. Het chalet ligt met de achterkant aan open water wat in verbinding staat met binnenmeer de Groote Vliet. Het terras met steiger is gedeeltelijk overdekt.

9.1
6
6

De Wilgenroos is een chalet van 85 m2 en is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit chalet beschikt over alle gemakken en is voorzien van een ligbad. De ouderslaapkamer heeft een eigen tv aan de muur. Aan de achterzijde is het terras deels overdekt. De achterzijde ligt aan open water wat in verbinding staat met binnenmeer de Groote Vliet.

8.8
6
6

De Wilgenroos is een chalet tussen de 100 en 110 m2 en is geschikt voor maximaal 8 personen. Deze ruim opgezette chalet is geheel gelijkvloers, heeft een zeer ruime badkamer en heeft een volledig omheinde tuin. De"ouderslaapkamer" heeft een tv. Dit chalet heeft eigen parkeerruimte voor de deur voor maximaal 2 auto's.

9.6
8
9

De Wilgenroos 8-10p is een chalet tussen de 100 en 110 m2 en is geschikt voor maximaal 10 personen. Dit ruime chalet ligt aan het water en heeft een kleine vissteiger. Bij het chalet heeft u een eigen parkeerplaats, hier kunnen 1 of 2 auto's geparkeerd worden. Dit chalet is rolstoelvriendelijk.

8.9
10
9