Waterlelie

Waterlelie

4 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen
Apparaten
Hal
Keuken
Omgeving
Parkeren
Tuin

De Waterlelie is een bungalow van 90 m2 (50 m2 + etage). De bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt aan het water wat in verbinding staat met binnenmeer de Groote Vliet. De tuin heeft een gemeubileerd terras met gazon en is omheind.Aan het eind van de tuin, achter de omheining bevind zich een steiger. Deze bungalow heeft een eigen parkeerplaats voor de deur waar u 1 auto kan parkeren.

9.6
6
6

De Waterlelie is een bungalow van 90 m2 (50 m2 + etage). De bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt aan het open water wat in verbinding staat met binnenmeer de Groote Vliet. De tuin heeft een gemeubileerd terras met gazon en is volledig omheind. De bungalow heeft een eigen steiger aan het einde van de tuin. U kunt voor de deur met 1 auto parkeren op de eigen parkeerplaats. Deze bungalow heeft als één van de weinige van dit type een ligbad. De woning is in 2022 voorzien van nieuwe boxsprings.

8.9
6
6

De Waterlelie is een bungalow van 90 m2 (50 m2 + etage).De bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt aan onze karpervijver en heeft dan ook een eigen vissteiger. De bungalow heeft 1 slaapkamer en een douche op de begane grond. De tuin heeft een gemeubileerd terras met gazon en is omheind behalve aan de waterkant. Deze bungalow heeft een eigen parkeerplaats voor de deur waar u 1 auto kan parkeren.

9.4
6
6

De Waterlelie is een bungalow van 90 m2 (50 m2 + etage). De bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt aan het water, dit staat in verbinding met binnenmeer de Groote Vliet. De tuin heeft een gemeubileerd terras met een gazon en is volledig omheind. De voortuin heeft een prachtig uitzicht over de Groote Vliet. Achter heeft u, voorbij de omheining, een mooie ruime steiger waar een boot aangelegd kan worden maar waar u ook lekker kunt zitten.

9
6
6