Onderdijk 245-94 (Cederlaan)

Onderdijk 245-94 (Cederlaan)

Download PDF Onderdijk 245-94 (Cederlaan)

Bent u een echte visser? Dan is deze mooie bungalow op een riant perceel direct gelegen aan de visvijver misschien iets voor u!

Deze ruime bungalow is gebouwd op een betonplaat, waaronder ook heipalen staan. Vervaardigd van degelijke en goede materialen met een hoge afwerking. De oppervlakte van de begane vloer is 50m2. Het ruime perceel van ongeveer 275m2 is voorzien van een hardhouten schoeiing en ligt direct aan de visvijver. De tuin beschikt o.a. over een bestraat terras achter de bungalow en een parkeerplaats aan de voorzijde van de bungalow.

Indeling van deze bungalow type waterlelie 6p, is als volgt; ; hal met open trap naar de boven verdieping aan de linker zijde. Aan de rechterzijde de berging met o.a. een wasmachine en een extra toilet. Via de hal komt u in de volledig ingerichte woonkamer met open keuken uit. De woonkamer is voorzien van veel ramen en een schuifpui, waardoor er veel natuurlijk licht kan binnentreden. Op de bovenverdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer gesitueerd. In de slaapkamers staan twee boxprings met matrassen, een linnenkast en twee nachtkastjes. De badkamer heeft een vrijhangend toilet, wasbak met spiegel en douche. Alle ramen zijn voorzien van een gordijn en vliegenhor.


Prijs: € 124.500,00 k.k.

Type: Bungalow

Inventaris: Inclusief

Woonoppervlak: 100m2

Perceeloppervlak: 275m2

Grondstuk: Eigen grond

Location: Visvijver