Onderdijk 245-040 (Essenlaan)

Onderdijk 245-040 (Essenlaan)

Download PDF Onderdijk 245-040 (Essenlaan)

Op zoek naar uw eigen stenen bungalow aan het open vaar- en viswater, dan is dit wellicht uw kans!

Deze stenen bungalow van 50m2 is mooi gelegen aan het open vaar- en viswater. de gracht, staat in verbinding met het binnenmeer de grote vliet. Dit waterrijke gebied is verbonden aan honderden kilometers vaar- en viswater en is slechts enkele kilometers varen verwijderd van het ijsselmeer. Het park zelf is gesitueerd tussen het ijsselmeer en het binnenmeer.

Het perceel heeft een oppervlakte van ongeveer 190m2. Vanaf uw eigen hardhouten steiger kunt u direct vissen of uw eigen boot aanleggen. De indeling van de bungalow type zwanenbloem is als volgt; via de voordeur komt u in de hal, waarbij rechts de berging is met de meterkast en aansluiting voor wasmachine en links een slaapkamer met twee matrassen op boxprings en een linnenkast. Verder in de hal treft u rechts de badkamer met vrijhangend toilet, wasbak en een douche en links een slaapkamer met een stapelbed en een nachtkastje. Als u de hal uitloopt komt u in de woonkamer met openkeuken incl apparatuur zoals een vaatwasser. Verder is de bungalow compleet ingericht voor de verhuur en dan ook voorzien van o.a. een bankstel, fauteuil, salontafel, eettafel, tv, etc. Voor alle ramen hangen gordijnen en zijn voorzien van een vliegenhor. Via de schuifpui, welke is voorzien van een vliegengordijn, kunt u zo uw tuin inlopen en genieten van het buitenleven.

Mocht u de bungalow niet zelf willen gebruiken, kunt u deze bungalow ook prima verhuren. Dit kunt u ook uit handen geven doormiddel van de professionele verhuurbemiddeling van het park.


Prijs: € 99.500,00 k.k.

Type: Zwanenbloem

Inventaris: Inclusief

Woonoppervlak: 50m2

Perceeloppervlak: 190m2

Grondstuk: Eigen grond

Location: Open water