Verkoop

Verkoop

Allereerst zijn wij verheugd met uw interesse in ons vakantiepark.

Graag willen wij een park zijn waar vaste recreanten en toeristen zich prettig voelen, zich actief kunnen vermaken of juist genieten van alle natuur en rust. Bijna alles is bij ons mogelijk: Een lekker hapje eten in het eetcafé, een bootje huren, fietsen, varen, vissen, zwemmen in de vele wateren en genieten van al het natuurschoon, musea, havens, pittoreske dorpjes, etc. Kortom voor ieder wat wils. Verder proberen wij voor verschillende mensen, met variërende eisen en budgetten, invulling te geven aan het verwezenlijken van hun dromen: Eigenaar zijn van een eigen recreatieobject.

Ons park is 365 dagen per jaar geopend, maar permanente bewoning is niet toegestaan!

Op ons vakantiepark zijn er dan ook verschillende mogelijkheden, te weten:
– Uw eigen stacaravan op huurgrond.
– Uw eigen mobiele chalet op een koopkavel.
– Uw eigen bungalow of chalet op een koopkavel.
– Uw eigen bouwkavel om iets nieuws te realiseren.

Een optimale investering
U kunt eigenaar zijn van een recreatiewoning op Vakantiepark De Groote Vliet, waarbij u volledig zelf kunt genieten van uw rust en sportieve ontspanning. Maar u kunt ook een combinatie maken van verhuurrendement van uw object en eigen gebruik: een win win situatie! U kunt uw object indien gewenst verhuren via de verhuurbemiddeling van het park.

Omdat wij alle tijd voor u willen hebben werken wij graag op afspraak. Op deze afspraak zullen wij u voorzien van alle benodigde informatie en kunnen wij samen met u het park en eventueel de te koop staande objecten en kavels bezichtigen.

Hopelijk tot ziens, op Vakantiepark De Groote Vliet.

Familie C. Joost en medewerkers.

 • Bungalow

  • Bestaande bungalows, keuze uit: steen of kunststof
  • Betonnen funderingen met heipalen
  • Bungalows zijn comfortabel, compleet en luxe
  • Inclusief eigen grond, oppervlakte varieert 180m2 - 300m2
  • Recreatiepark De Groote Vliet is 365 dagen per jaar geopend
  • Verhuur uw accommodatie voor extra inkomsten

  De bungalows zijn vervaardigd met een stenen buitenmuur of kunststof buitenbekleding met en zonder verdieping. De begane grond oppervlakte is ongeveer 50m2 Alle bungalows zijn gebouwd op een betonnen fundering met heipalen. Verder zijn alle bungalows degelijk gebouwd door een plaatselijke aannemer en volgens het toen geldende bouwbesluit. Er is steeds optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. De te koop staande bungalows zijn in de wederverkoop, dus hebben vaak al inboedel en zijn voorzien van een aangelegde tuin. Grondstukken kunnen variëren in grootte en ligging.

  Verhuurmogelijkheden
  U kunt uw bungalow via ons laten verhuren. Dan zijn uw kosten: 25% van de verhuursom. Hiervoor worden sleutels, advertenties, financiële zaken, begeleiding en schoonmaak geregeld. Wel hebben wij nog een extra advertentiefonds.

  Wanneer u uw bungalow door ons wilt laten verhuren, bent u verplicht om uw inventaris door ons te laten verzorgen. Zodoende zijn de verschillen in luxe minimaal en kunnen wij makkelijker spullen vervangen, als dat nodig mocht zijn. Dit werkt erg plezierig en efficiënt voor de huurders en voorkomt gemopper hierover.

  U kunt op ons park 365 dagen per jaar recreëren, permanente bewoning is echter niet toegestaan!

  De parklasten en gemeentelijke heffingen van ons park kunt u bij ons opvragen.

  Wachtlijst
  Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen bungalow vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.


  Meer informatie
 • Koopkavel

  • Keuze uit: groenkavel of waterkavel
  • Koopkavels te koop vanaf slechts € 23.000,00 k.k.
  • Kaveloppervlakte varieert van 175m2 tot 300m2
  • Kavels worden schoon opgeleverd
  • Het recreatiepark is 365 dagen per jaar geopend
  • Verhuur uw accommodatie voor extra inkomsten


  Koopkavels
  De koopkavels worden opgeruimd en leeg opgeleverd. Er zijn verschillende kavels qua ligging; aan de visvijver, aan het open vaar- en viswater en er zijn groenkavels (niet aan het water). De koopkavels zijn gemiddeld 190m2 groot. Wij hanteren prijsverschillen aan de hand van de ligging, kavels aan het water gelegen (waterkavels) en kavels die niet aan het water gelegen zijn (groenkavels). U kunt op ons park 365 dagen per jaar recreëren, permanente bewoning is echter niet toegestaan! In het overzicht kunt u zien welke koopkavels er worden aangeboden.

  Chalets
  Als u uit een van onze modellen chalets kiest, worden deze ter plekke gebouwd van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal. De chalet wordt op een betonplaat met vorstrand gebouwd. Standaard kunt u kiezen uit vier verschillende oppervlaktes en drie verschillende daken. De bouw zal dan via het park lopen en wij begeleiden voor u het hele proces van A tot en met Z.

  Planning bouw via het park
  Start bouwwerkzaamheden : oktober / november Oplevering chalets : april / mei

  Levering Chalet
  Circa vier maanden na besteldatum. >

  Mobiele chalets
  Op uw eigen bouwkavel heeft u buiten het laten bouwen van een chalet ook de mogelijkheid om een mobiele chalet te laten plaatsen of bouwen. U kunt dan kiezen uit twee modellen, het rechte model en het L-model. Het rechte model wordt in een indeling en kleurstelling geleverd en bij het L-model heeft u keuze uit een aantal kleuren/buitengevels.

  Verhuurmogelijkheden U kunt uw chalet via ons laten verhuren. Dan zijn uw kosten: 25% van de verhuursom. Hiervoor worden sleutels, advertenties, financiële zaken, begeleiding en schoonmaak geregeld. Wel hebben wij nog een extra advertentiefonds. Wanneer u uw chalet door ons wilt laten verhuren, bent u verplicht om uw inventaris door ons te laten verzorgen. Zodoende zijn de verschillen in luxe minimaal en kunnen wij makkelijker spullen vervangen, als dat nodig mocht zijn. Dit werkt erg plezierig en efficiënt voor de huurders en voorkomt gemopper hierover. U kunt op ons park 365 dagen per jaar recreëren, permanente bewoning is echter niet toegestaan! De parklasten en gemeentelijke heffingen van ons park kunt u bij ons opvragen.

  Wachtlijst
  Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen koopkavel vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.
  Meer informatie
 • Stacaravan

  • Variërende bestaande stacaravans
  • Stacaravan op pachtgrond of eigen grond
  • Kavel oppervlakte varieert van 180m2 tot 300m2
  • Sta-recht op pachtgrond geeft u zekerheid!
  • Het recreatiepark is 365 dagen per jaar geopend

  De stacaravans op het park verschillen allemaal van elkaar omdat deze in particulier eigendom zijn en onze klanten altijd de vrijheid hadden naar eigen smaak iets te plaatsen. De stacaravans beschikken over een tot drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een woonkamer met een open keuken. Alle stacaravans beschikken over de volgende nutsaansluitingen; 3 maal 25 ampère stroom, aardgas, water en riolering. Optioneel nog een internet/telefoon- en/of kabelaansluiting. Inrichtingen verschillen per stacaravan. De meeste stacaravans zijn aan het (open)water gelegen. De stacaravan koopt u meestal op pachtgrond, maar wordt soms ook met eigen kavel aangeboden. U kunt op ons park 365 dagen per jaar recreëren, permanente bewoning is echter niet toegestaan!

  Sta-recht
  Op de meeste parken in Nederland, krijgt u een 1 jarig pachtcontract. Dit wordt dan normaal gesproken ieder jaar stilzwijgend verlengd, maar kan onverwachts na ieder jaar worden opgezegd. U loopt dus een risico. Bij ons is dat anders. De stacaravans hebben bij ons allemaal een sta-recht (langdurig pachtcontract). De duur van het sta-recht is afhankelijk van de ouderdom van de caravan en de staat waarin die verkeert. Hieronder volgt een korte uitleg over het door ons gehanteerde sta-recht:

  Wanneer u uw perceel en stacaravan goed onderhoudt. uw rekeningen op tijd betaalt en u zich gedraagt als een goed huurder, kunt u blijven staan zolang u sta-recht (pachtcontract) heeft. Wanneer dit sta-recht is verlopen, wordt u benaderd over wat uw eventuele toekomstplannen zijn. Mocht de stacaravan nog in goede staat verkeren en nog representatief zijn is er de mogelijkheid uw sta-recht te verlengen. Is dit niet het geval dient de stacaravan verwijderd te worden, maar kunt u op uw gepachte perceel een nieuwbouwchalet of mobiele chalet (laten) bouwen of plaatsen. Deze koopt u dan inclusief de grond.

  De parklasten en gemeentelijke heffingen van ons park kunt u bij ons opvragen.

  Wachtlijst
  Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen chalet vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.


  Meer informatie