Verkoop

Verkoop

Allereerst zijn wij verheugd met uw interesse in ons vakantiepark.

Graag willen wij een park zijn waar vaste recreanten en toeristen zich prettig voelen, zich actief kunnen vermaken of juist genieten van alle natuur en rust. Bijna alles is bij ons mogelijk: Een lekker hapje eten in het eetcafé, een bootje huren, fietsen, varen, vissen, zwemmen in de vele wateren en genieten van al het natuurschoon, musea, havens, pittoreske dorpjes, etc. Kortom voor ieder wat wils. Verder proberen wij voor verschillende mensen, met variërende eisen en budgetten, invulling te geven aan het verwezenlijken van hun dromen: Eigenaar zijn van een eigen recreatieobject.

Ons park is 365 dagen per jaar geopend, maar permanente bewoning is niet toegestaan!

Op ons vakantiepark zijn er dan ook verschillende mogelijkheden, te weten:
– Uw eigen stacaravan op huurgrond welke in de wederverkoop is gekomen.
– Uw eigen bungalow of chalet op een koopkavel welke in de wederverkoop is gekomen.
– Uw eigen nieuwbouw b=verhuur vakantiewoning.

Een optimale investering
U kunt eigenaar zijn van een nieuwbouw vakantiewoning op Vakantiepark De Groote Vliet, uw vakantiewoning wordt dan verhuurd via het park. Wanneer er een grondstuk vrijkomt, wordt deze aangeboden in combinatie met een van de verschillende modellen. De bouw van de vakantiewoning, inrichting, inventaris en tuin worden dan volledig voor u geregeld. Wenst u als eigenaar ook af en toe zelf gebruik te maken van de vakantiewoning, is dat ook een mogelijkheid.

Omdat wij alle tijd voor u willen hebben werken wij graag op afspraak. Op deze afspraak zullen wij u voorzien van alle benodigde informatie en kunnen wij samen met u het park en eventueel de te koop staande objecten en kavels bezichtigen.

Alle te koop komende objecten, worden eerste naar de wachtlijst gestuurd. Vervolgens worden deze te koop aangeboden op onze website. Wilt u ook als eerste de verkoopinformatie ontvangen, raden wij u aan, u op deze wachtlijst in te schrijven.
Hopelijk tot ziens, op Vakantiepark De Groote Vliet.

Familie C. Joost en medewerkers.

 • Bungalow / chalet

  • Bestaande bungalows, keuze uit: steen of kunststof
  • Bungalows zijn comfortabel, compleet en luxe
  • Inclusief eigen grond, oppervlakte varieert 180m2 - 300m2
  • Recreatiepark De Groote Vliet is 365 dagen per jaar geopend

  De bungalows en chalets zijn vervaardigd met een stenen buitenmuur of kunststof buitenbekleding met en zonder verdieping. De begane grond oppervlakte is ongeveer 50m2 Alle bungalows en chalets zijn gebouwd op een betonnen fundering met heipalen. Verder zijn alle bungalows en chalets degelijk gebouwd door een plaatselijke aannemer. Er is steeds optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. De te koop staande bungalows zijn in de wederverkoop, dus hebben vaak al inboedel en zijn voorzien van een aangelegde tuin. Grondstukken kunnen variëren in grootte en ligging.

  Verhuurmogelijkheden
  Bungalows en chalets met een verhuurbestemming worden via De Groote Vliet verhuurd. De verhuurbemiddelingscourtage is 25% van de verhuursom. Hiervoor worden sleutels, advertenties, financiële zaken, begeleiding en schoonmaak geregeld. U als eigenaar sluit hiervoor en verhuurbemiddelingsovereenkomst met De Groote Vliet af. Wanneer uw bungalow of chalet een verhuurbestemming heeft, wordt uw bungalow of chalet conform de standaard van De Groote Vliet ingericht. De Groote Vliet zorgt voor de totale inrichting van meubels tot aan het bestek.

  De parklasten en gemeentelijke heffingen van ons park kunt u bij ons opvragen.

  Wachtlijst
  Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen bungalow vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.


  Meer informatie
 • Nieuwbouw vakantiewoning

   • Ligging grondstuk; groen, water en buitenrand • Oppervlakte grondstuk varieert van 175m2 tot 300m2 • Verschillende typen vakantiewoningen • Verhuur via Vakantiepark De Groote Vliet • Oplevering turn-key


  Planning bouw vakantiewoning
  Start bouwwerkzaamheden : oktober / november verhuurklaar 1 juli. Op dit moment is helaas de opleverdatum onzeker, dit i.v.m. planning aannemer en leveren van materialen

  Verhuur De vakantiewoningen worden verhuurd in een systeem wat tracht, elke te verhuren vakantiewoning een zo gelijk mogelijk aantal verhuurweken en totale verhuuropbrengst te doen behalen. Verschillen in de totale huuropbrengst per vakantiewoning per jaar kunnen ontstaan door bijvoorbeeld voorkeursboekingen en afgeblokte periodes door de eigenaar zelf. De eigenaar betaald een vergoeding van 25% aan De Groote Vliet voor de verhuurbemiddeling. Mocht er een samenwerking zijn met een partner/touroperator/bemiddelaar zou de vergoeding kunnen worden aangepast. De Groote Vliet gebruikt deze vergoeding voor: » Zorgdragen voor reclame en promoting, een internetsite en een brochure » Verhuren van de vakantiewoning » Verzorgen afrekening verhuur » Oplossen problemen met huurders » Openstelling receptie op de door De Groote Vliet te bepalen tijden » Verzorgen van linnenpakketten en eventueel handdoekenpakketten » Controleren vakantiewoning voor en na de verhuur » Kleine reparaties/werkzaamheden zoals deur klemt, t.v. instellen, etc. (Materiaalkosten worden indien nodig wel in rekening gebracht) » Advies over de staat van onderhoud van het onroerend goed en het maken van een lijst van aanbevelingen voor onderhoud en/of vervanging. (Indien nodig) .

  Wachtlijst
  Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen koopkavel vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.
  Meer informatie
 • Stacaravan

  • Variërende bestaande stacaravans
  • Stacaravan op pachtgrond of eigen grond
  • Kavel oppervlakte varieert van 180m2 tot 300m2

  De stacaravans op het park verschillen allemaal van elkaar omdat deze in particulier eigendom zijn en onze klanten altijd de vrijheid hadden naar eigen smaak iets te plaatsen. De stacaravans beschikken over een tot drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een woonkamer met een open keuken. Alle stacaravans beschikken over de volgende nutsaansluitingen; 3 maal 25 ampère stroom, aardgas, water en riolering. Optioneel nog een internet/telefoon- en/of kabelaansluiting. Inrichtingen verschillen per stacaravan. De meeste stacaravans zijn aan het (open)water gelegen. De stacaravan koopt u meestal op pachtgrond, maar wordt soms ook met eigen kavel aangeboden. U kunt op ons park 365 dagen per jaar recreëren, permanente bewoning is echter niet toegestaan!

  Sta-recht
  Op de meeste parken in Nederland, krijgt u een 1 jarig pachtcontract. Dit wordt dan normaal gesproken ieder jaar stilzwijgend verlengd, maar kan onverwachts na ieder jaar worden opgezegd. U loopt dus een risico. Bij ons is dat anders. De stacaravans hebben bij ons allemaal een sta-recht (langdurig pachtcontract). De duur van het sta-recht is afhankelijk van de ouderdom van de caravan en de staat waarin die verkeert. Hieronder volgt een korte uitleg over het door ons gehanteerde sta-recht:

  Wanneer u uw perceel en stacaravan goed onderhoudt. uw rekeningen op tijd betaalt en u zich gedraagt als een goed huurder, kunt u blijven staan zolang u sta-recht (pachtcontract) heeft. Wanneer dit sta-recht is verlopen, wordt u benaderd over wat uw eventuele toekomstplannen zijn. Mocht de stacaravan nog in goede staat verkeren en nog representatief zijn is er de mogelijkheid uw sta-recht te verlengen. Is dit niet het geval dient de stacaravan verwijderd te worden, maar kunt u op uw gepachte perceel een nieuwbouwchalet of mobiele chalet (laten) bouwen of plaatsen. Deze koopt u dan inclusief de grond.

  De parklasten en gemeentelijke heffingen van ons park kunt u bij ons opvragen.

  Wachtlijst
  Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen chalet vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.


  Meer informatie