Verhuur

Alle accommodaties

19 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen
Apparaten
Badkamer
Keuken
Omgeving
Parkeren
Tuin

De Wilgenroos is een chalet van 85 m2 en is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit chalet beschikt over alle gemakken en is voorzien van een ligbad. De ouderslaapkamer heeft een eigen tv aan de muur. Aan de achterzijde is het terras deels overdekt. De achterzijde ligt aan open water wat in verbinding staat met binnenmeer de Groote Vliet.

De Wilgenroos is een chalet tussen de 100 en 110 m2 en is geschikt voor maximaal 8 personen. Deze ruim opgezette chalet is geheel gelijkvloers, heeft een zeer ruime badkamer en heeft een volledig omheinde tuin. De"ouderslaapkamer" heeft een tv. Dit chalet heeft eigen parkeerruimte voor de deur voor maximaal 2 auto's.

De Wilgenroos 8-10p is een chalet tussen de 100 en 110 m2 en is geschikt voor maximaal 10 personen. Dit ruime chalet ligt aan het water en heeft een kleine vissteiger. Bij het chalet heeft u een eigen parkeerplaats, hier kunnen 1 of 2 auto's geparkeerd worden. Dit chalet is rolstoelvriendelijk.

De Zwanenbloem is een bungalow van 50 m2 en is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow is in 2020 voorzien van een nieuw terras en heeft een eigen steiger aan het open water. Dit open water staat in verbinding met binnenmeer de Groote Vliet. Naast het terras heeft ook de, van alle gemakken voorziene, keuken in 2020 een nieuwe look gekregen.