Verhuur

Alle accommodaties

14 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen
Apparaten
Hal
Keuken
Omgeving
Parkeren
Tuin

De Vlotvaren is een chalet van 40 m2. Het chalet is geschikt voor maximaal 3 personen en beschikt over een omheinde tuin met gemeubileerd terras en gazon. Alle Vlotvarens hebben een woonkamer met volledig ingerichte open keuken. De woonkamer is ingericht met 2 x een tweezitsbank en voorzien van kabeltelevisie. De ouderslaapkamer heeft 2 éénpersoonsboxspings tegenelkaar. De kleine slaapkamer heeft nu nog een stapelbed, deze word in juni vervangen voor een 1 persoonsboxspring, beide slaapkamers hebben een eigen kledingkast.

8.8
3
6

De Vlotvaren is een chalet van 40 m2. Het chalet is vanaf ca juli 2022 geschikt voor maximaal 3 personen ipv 4 personen en beschikt over een omheinde tuin met gemeubileerd terras en gazon.Dit jaar (2022) is het chalet aan de buitenkant voorzien van nieuwe bekelding en is de badkamer vernieuwd. Binnekort worden de bedden vervangen en zal dit chalet een 3 persoonschalet worden. Dit chalet ligt aan de kop van onze karpervijver en heeft tevens een eigen vissteiger. Alle Vlotvarens hebben een woonkamer met volledig ingerichte open keuken. De woonkamer is ingericht met 2 x een tweezitsbank en voorzien van kabeltelevisie. De ouderslaapkamer heeft 2 éénpersoonsboxspings tegenelkaar. De kleine slaapkamer heeft nu nog een stapelbed deze word vervangen voor een 1 persoonsboxspring, beide slaapkamers hebben een eigen kledingkast.

8.4
3
6

De Waterlelie is een bungalow van 90 m2 (50 m2 + etage). De bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt aan het water wat in verbinding staat met binnenmeer de Groote Vliet. De tuin heeft een gemeubileerd terras met gazon en is omheind.Aan het eind van de tuin, achter de omheining bevind zich een steiger. Deze bungalow heeft een eigen parkeerplaats voor de deur waar u 1 auto kan parkeren.

9.6
6
6

De Waterlelie is een bungalow van 90 m2 (50 m2 + etage). De bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt aan het open water wat in verbinding staat met binnenmeer de Groote Vliet. De tuin heeft een gemeubileerd terras met gazon en is volledig omheind. De bungalow heeft een eigen steiger aan het einde van de tuin. U kunt voor de deur met 1 auto parkeren op de eigen parkeerplaats. Deze bungalow heeft als één van de weinige van dit type een ligbad. De woning is in 2022 voorzien van nieuwe boxsprings.

9.2
6
6

De Waterlelie is een bungalow van 90 m2 (50 m2 + etage).De bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt aan onze karpervijver en heeft dan ook een eigen vissteiger. De bungalow heeft 1 slaapkamer en een douche op de begane grond. De tuin heeft een gemeubileerd terras met gazon en is omheind behalve aan de waterkant. Deze bungalow heeft een eigen parkeerplaats voor de deur waar u 1 auto kan parkeren.

8.7
6
6

De Waterlelie is een bungalow van 90 m2 (50 m2 + etage). De bungalow is geschikt voor maximaal 6 personen en ligt aan het water, dit staat in verbinding met binnenmeer de Groote Vliet. De tuin heeft een gemeubileerd terras met een gazon en is volledig omheind. De voortuin heeft een prachtig uitzicht over de Groote Vliet. Achter heeft u, voorbij de omheining, een mooie ruime steiger waar een boot aangelegd kan worden maar waar u ook lekker kunt zitten.

9.1
6
6

De Wilgenroos is een chalet tussen de 65 en 70 m2. Het chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit chalet ligt met de voordeur aan de centrale parkeerplaats, de achterzijde is aan onze karpervijver. Achter heeft het een ruim terras wat deels overkapt is en uiteraard beschikt dit chalet over een eigen vissteiger. Dit chalet is rolstoelvriendelijk voor mindervalide mensen. Niet alle noodzakelijke faciliteiten zijn goed bereikbaar met rolstoel. Meer informatie sturen wij u op verzoek gaag toe.

8.6
4
6

De Wilgenroos is een chalet tussen de 65 en 70 m2. Het chalet is geschikt voor maximaal 4 personen. Dit chalet heeft aan de achterzijde een steiger, deze is achter de omheining, aan het open water dat in verbinding staat met binnenmeer de Groote Vliet. Aan de voorzijde vindt u een terras met een mooi uitzicht op de Groote Vliet.

9
4
6

De Wilgenroos is een chalet van 85 m2 en is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit chalet is in 2020 gebouwd en is voorzien van alle gemakken zoals onder andere een airco. Het chalet ligt met de achterkant aan open water wat in verbinding staat met binnenmeer de Groote Vliet. Het terras met steiger is gedeeltelijk overdekt.

9.3
6
6

De Wilgenroos is een chalet van 85 m2 en is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit chalet beschikt over alle gemakken en is voorzien van een ligbad. De ouderslaapkamer heeft een eigen tv aan de muur. Aan de achterzijde is het terras deels overdekt. De achterzijde ligt aan open water wat in verbinding staat met binnenmeer de Groote Vliet.

8.9
6
6

De Wilgenroos is een chalet tussen de 100 en 110 m2 en is geschikt voor maximaal 8 personen. Deze ruim opgezette chalet is geheel gelijkvloers, heeft een zeer ruime badkamer en heeft een volledig omheinde tuin. De"ouderslaapkamer" heeft een tv. Dit chalet heeft eigen parkeerruimte voor de deur voor maximaal 2 auto's.

9.4
8
9

De Wilgenroos 8-10p is een chalet tussen de 100 en 110 m2 en is geschikt voor maximaal 10 personen. Dit ruime chalet ligt aan het water en heeft een kleine vissteiger. Bij het chalet heeft u een eigen parkeerplaats, hier kunnen 1 of 2 auto's geparkeerd worden. Dit chalet is rolstoelvriendelijk.

9
10
9

De Zwanenbloem is een bungalow van 50 m2 en is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow is in 2020 voorzien van een nieuw terras en heeft een eigen steiger aan het open water. Dit open water staat in verbinding met binnenmeer de Groote Vliet. Naast het terras heeft ook de, van alle gemakken voorziene, keuken in 2020 een nieuwe look gekregen.

9
4
6

De Karper is een chalet van 70 m2 en is geschikt voor maximaal 6 personen. Dit chalet beschikt over alle gemakken en is voorzien van WIFI. De ouderslaapkamer heeft een eigen tv aan de muur. Aan de achterzijde is het terras met een eigen steiger. De achterzijde ligt aan open water wat in verbinding staat met binnenmeer de Groote Vliet.