Op dit moment zijn er geen stacaravans te koop.

Stacaravan

  • Variërende bestaande stacaravans
  • Stacaravan op pachtgrond of eigen grond
  • Kavel oppervlakte varieert van 180m2 tot 300m2

De stacaravans op het park verschillen allemaal van elkaar omdat deze in particulier eigendom zijn en onze klanten altijd de vrijheid hadden naar eigen smaak iets te plaatsen. De stacaravans beschikken over een tot drie slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een woonkamer met een open keuken. Alle stacaravans beschikken over de volgende nutsaansluitingen; 3 maal 25 ampère stroom, aardgas, water en riolering. Optioneel nog een internet/telefoon- en/of kabelaansluiting. Inrichtingen verschillen per stacaravan. De meeste stacaravans zijn aan het (open)water gelegen. De stacaravan koopt u meestal op pachtgrond, maar wordt soms ook met eigen kavel aangeboden. U kunt op ons park 365 dagen per jaar recreëren, permanente bewoning is echter niet toegestaan!

Sta-recht
Op de meeste parken in Nederland, krijgt u een 1 jarig pachtcontract. Dit wordt dan normaal gesproken ieder jaar stilzwijgend verlengd, maar kan onverwachts na ieder jaar worden opgezegd. U loopt dus een risico. Bij ons is dat anders. De stacaravans hebben bij ons allemaal een sta-recht (langdurig pachtcontract). De duur van het sta-recht is afhankelijk van de ouderdom van de caravan en de staat waarin die verkeert. Hieronder volgt een korte uitleg over het door ons gehanteerde sta-recht:

Wanneer u uw perceel en stacaravan goed onderhoudt. uw rekeningen op tijd betaalt en u zich gedraagt als een goed huurder, kunt u blijven staan zolang u sta-recht (pachtcontract) heeft. Wanneer dit sta-recht is verlopen, wordt u benaderd over wat uw eventuele toekomstplannen zijn. Mocht de stacaravan nog in goede staat verkeren en nog representatief zijn is er de mogelijkheid uw sta-recht te verlengen. Is dit niet het geval dient de stacaravan verwijderd te worden, maar kunt u op uw gepachte perceel een nieuwbouwchalet of mobiele chalet (laten) bouwen of plaatsen. Deze koopt u dan inclusief de grond.

De parklasten en gemeentelijke heffingen van ons park kunt u bij ons opvragen.

Wachtlijst
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen chalet vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Op dit moment zijn er geen stacaravans te koop.

Op dit moment zijn er geen stacaravans te koop.