Op dit moment zijn er geen grondstukken te koop.

Nieuwbouw vakantiewoning

    • Ligging grondstuk; groen, water en buitenrand
    • Oppervlakte grondstuk varieert van 175m2 tot 300m2
    • Verschillende typen vakantiewoningen
    • Verhuur via Vakantiepark De Groote Vliet
    • Oplevering turn-key

Planning bouw vakantiewoning

Start bouwwerkzaamheden : oktober / november verhuurklaar 1 juli. Op dit moment is helaas de opleverdatum onzeker, dit i.v.m. planning aannemer en leveren van materialen

Verhuur
De vakantiewoningen worden verhuurd in een systeem wat tracht, elke te verhuren vakantiewoning een zo gelijk mogelijk aantal verhuurweken en totale verhuuropbrengst te doen behalen. Verschillen in de totale huuropbrengst per vakantiewoning per jaar kunnen ontstaan door bijvoorbeeld voorkeursboekingen en afgeblokte periodes door de eigenaar zelf. De eigenaar betaald een vergoeding van 25% aan De Groote Vliet voor de verhuurbemiddeling. Mocht er een samenwerking zijn met een partner/touroperator/bemiddelaar zou de vergoeding kunnen worden aangepast.
De Groote Vliet gebruikt deze vergoeding voor:

» Zorgdragen voor reclame en promoting, een internetsite en een brochure
» Verhuren van de vakantiewoning
» Verzorgen afrekening verhuur
» Oplossen problemen met huurders
» Openstelling receptie op de door De Groote Vliet te bepalen tijden
» Verzorgen van linnenpakketten en eventueel handdoekenpakketten
» Controleren vakantiewoning voor en na de verhuur
» Kleine reparaties/werkzaamheden zoals deur klemt, t.v. instellen, etc. (Materiaalkosten worden indien nodig wel in rekening gebracht)
» Advies over de staat van onderhoud van het onroerend goed en het maken van een lijst van aanbevelingen voor onderhoud en/of vervanging. (Indien nodig)
.

Wachtlijst
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen koopkavel vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Op dit moment zijn er geen grondstukken te koop.

Op dit moment zijn er geen grondstukken te koop.