Op dit moment zijn er geen kavels te koop.

Koopkavel

  • Keuze uit: groenkavel of waterkavel
  • Koopkavels te koop vanaf slechts € 23.000,00 k.k.
  • Kaveloppervlakte varieert van 175m2 tot 300m2
  • Kavels worden schoon opgeleverd
  • Het recreatiepark is 365 dagen per jaar geopend
  • Verhuur uw accommodatie voor extra inkomsten

Koopkavels
De koopkavels worden opgeruimd en leeg opgeleverd. Er zijn verschillende kavels qua ligging; aan de visvijver, aan het open vaar- en viswater en er zijn groenkavels (niet aan het water). De koopkavels zijn gemiddeld 190m2 groot. Wij hanteren prijsverschillen aan de hand van de ligging, kavels aan het water gelegen (waterkavels) en kavels die niet aan het water gelegen zijn (groenkavels). U kunt op ons park 365 dagen per jaar recreëren, permanente bewoning is echter niet toegestaan! In het overzicht kunt u zien welke koopkavels er worden aangeboden.

Chalets
Als u uit een van onze modellen chalets kiest, worden deze ter plekke gebouwd van kwalitatief hoogwaardig en duurzaam materiaal. De chalet wordt op een betonplaat met vorstrand gebouwd. Standaard kunt u kiezen uit vier verschillende oppervlaktes en drie verschillende daken. De bouw zal dan via het park lopen en wij begeleiden voor u het hele proces van A tot en met Z.

Planning bouw via het park
Start bouwwerkzaamheden : oktober / november Oplevering chalets : april / mei

Levering Chalet
Circa vier maanden na besteldatum. >

Mobiele chalets
Op uw eigen bouwkavel heeft u buiten het laten bouwen van een chalet ook de mogelijkheid om een mobiele chalet te laten plaatsen of bouwen. U kunt dan kiezen uit twee modellen, het rechte model en het L-model. Het rechte model wordt in een indeling en kleurstelling geleverd en bij het L-model heeft u keuze uit een aantal kleuren/buitengevels.

Verhuurmogelijkheden
U kunt uw chalet via ons laten verhuren. Dan zijn uw kosten: 25% van de verhuursom. Hiervoor worden sleutels, advertenties, financiële zaken, begeleiding en schoonmaak geregeld. Wel hebben wij nog een extra advertentiefonds. Wanneer u uw chalet door ons wilt laten verhuren, bent u verplicht om uw inventaris door ons te laten verzorgen. Zodoende zijn de verschillen in luxe minimaal en kunnen wij makkelijker spullen vervangen, als dat nodig mocht zijn. Dit werkt erg plezierig en efficiënt voor de huurders en voorkomt gemopper hierover. U kunt op ons park 365 dagen per jaar recreëren, permanente bewoning is echter niet toegestaan! De parklasten en gemeentelijke heffingen van ons park kunt u bij ons opvragen.

Wachtlijst
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen koopkavel vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Op dit moment zijn er geen kavels te koop.

Op dit moment zijn er geen kavels te koop.