Onderdijk 245-144 (Seringenlaan)

Koopkavel

  • Keuze uit: groenkavel of waterkavel
  • Koopkavels te koop vanaf slechts € 23.000,00 k.k.
  • Kaveloppervlakte varieert van 175m2 tot 300m2
  • Kavels worden schoon opgeleverd
  • Het recreatiepark is 365 dagen per jaar geopend
  • Verhuur uw accommodatie voor extra inkomsten


Koopkavels De koopkavels worden opgeruimd en leeg opgeleverd. Er zijn verschillende kavels qua ligging; aan de Karpervijver, aan het open vaar- en viswater en er zijn groenkavels (niet aan het water). De koopkavels zijn gemiddeld 190m2 groot. Wij hanteren prijsverschillen aan de hand van de ligging, kavels aan het water gelegen (waterkavels) en kavels die niet aan het water gelegen zijn (groenkavels). U kunt op ons park 365 dagen per jaar recreëren, permanente bewoning is echter niet toegestaan! In het overzicht kunt u zien welke koopkavels er worden aangeboden.

Chalets Als u ervoor kiest uw nieuwbouwchalet via ons te laten bouwen, wordt deze ter plekke gebouwd met een aannemer en van kwalitatief hoogwaardig materiaal. De chalet wordt op een betonplaat met vorstrand gebouwd en kunnen van klein en eenvoudig t/m groot met veel luxe worden ontworpen en vervaardigd. Samen met u ontwerpen wij het model en de indeling geheel naar uw wens en begeleiden het hele bouwproces van A tot Z. Uiteraard dient alles te voldoen aan de gemeentelijke eisen. U kunt ook zelf uw eigen chalet (laten) bouwen of plaatsen, uiteraard alles in goed overleg en passend in het bestemmingsplan.

Planning bouw via het park Start bouwwerkzaamheden : oktober / november Oplevering chalets : april / mei

Mobiele chalets Op uw eigen bouwkavel heeft u buiten het bouwen van een chalet ook de mogelijkheid om een mobiele chalet te laten plaatsen. Vanzelfsprekend dient de chalet en bijbehorende werkzaamheden te voldoen aan de bouweisen, regels en vergunningen van de gemeente Medemblik en het park. Alleen chalets van goede kwaliteit en degelijke materialen, welke passen op het park en in de toekomstvisie zijn toegestaan.

Verhuurmogelijkheden U kunt uw chalet via ons laten verhuren. Dan zijn uw kosten: 25% van de verhuursom. Hiervoor worden sleutels, advertenties, financiële zaken, begeleiding en schoonmaak geregeld. Wel hebben wij nog een extra advertentiefonds.

U bent niet verplicht om de verhuur via ons te laten verlopen. Wanneer u zelf verhuurt, dient u de huurders in te lichten dat zij zich moeten aanmelden bij ons en ze voorzien van een slagboomsleutel. Wij kunnen uw gasten op de receptie netjes ontvangen en voorzien van benodigde informatie. Verder vinden wij het ook belangrijk, voor de veiligheid en in noodgevallen, te weten welke mensen waar op ons park zitten.

Wanneer u uw chalet door ons wilt laten verhuren, bent u verplicht om uw inventaris door ons te laten verzorgen. Zodoende zijn de verschillen in luxe minimaal en kunnen wij makkelijker spullen vervangen, als dat nodig mocht zijn. Dit werkt erg plezierig en efficiënt voor de huurders en voorkomt gemopper hierover.

U kunt op ons park 365 dagen per jaar recreëren, permanente bewoning is echter niet toegestaan!

De parklasten en gemeentelijke heffingen van ons park kunt u bij ons opvragen.

Wachtlijst: Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen koopkavel vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onderdijk 245-144 (Seringenlaan)

Onderdijk 245-144 (Seringenlaan)

Onderdijk 245-197

Onderdijk 245-197