Onderdijk 245-142 (Seringenlaan)

Chalet

  • Bestaande mobiele chalets en chalets gebouwd door een aannemer
  • Chalets zijn comfortabel en luxe
  • Inclusief eigen grond, oppervlakte varieert van 180m2 tot 300m2
  • Recreatiepark De Groote Vliet is 365 dagen per jaar geopend
  • Verhuur uw accommodatie voor extra inkomsten

Alle te koop aangeboden chalets zijn bestaande chalets welke in de wederverkoop zijn. De chalets zijn dan ook vaak inclusief inboedel en voorzien van een aangelegde tuin. Deze chalets variëren in model, inrichting, oppervlakte, materiaalafwerking en ligging, omdat deze in opdracht en na wens van de eigenaar is gebouwd. De ter plaatse gebouwde chalets zijn vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen en gebouwd op een betonplaat met vorstrand, door een aannemersbedrijf. De mobiele chalets zijn geleverd en geplaatst door een chaletbouwer.

Verhuurmogelijkheden
U kunt uw chalet via ons laten verhuren. Dan zijn uw kosten: 25% van de verhuursom. Hiervoor worden sleutels, advertenties, financiële zaken, begeleiding en schoonmaak geregeld. Wel hebben wij nog een extra advertentiefonds.

U bent niet verplicht om de verhuur via ons te laten verlopen. Wanneer u zelf verhuurt, dient u de huurders in te lichten dat zij zich moeten aanmelden bij ons en ze voorzien van een slagboomsleutel. Wij kunnen uw gasten op de receptie netjes ontvangen en voorzien van benodigde informatie. Verder vinden wij het ook belangrijk, voor de veiligheid en in noodgevallen, te weten welke mensen waar op ons park zitten.

Wanneer u uw chalet door ons wilt laten verhuren, bent u verplicht om uw inventaris door ons te laten verzorgen. Zodoende zijn de verschillen in luxe minimaal en kunnen wij makkelijker spullen vervangen, als dat nodig mocht zijn. Dit werkt erg plezierig en efficiënt voor de huurders en voorkomt gemopper hierover.

U kunt op ons park 365 dagen per jaar recreëren, permanente bewoning is echter niet toegestaan!

De vasten lasten van ons park kunt u bij ons opvragen.

Wachtlijst: 
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen chalet vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onderdijk 245-142 (Seringenlaan)

Onderdijk 245-142 (Seringenlaan)