Op dit moment zijn er geen bungalows te koop.

Bungalow

  • Bestaande bungalows, keuze uit: steen of kunststof
  • Betonnen funderingen met heipalen
  • Bungalows zijn comfortabel, compleet en luxe
  • Inclusief eigen grond, oppervlakte varieert 180m2 – 300m2
  • Recreatiepark De Groote Vliet is 365 dagen per jaar geopend
  • Verhuur uw accommodatie voor extra inkomsten

De bungalows zijn vervaardigd met een stenen buitenmuur of kunststof buitenbekleding met en zonder verdieping. De begane grond oppervlakte is ongeveer 50m2 Alle bungalows zijn gebouwd op een betonnen fundering met heipalen. Verder zijn alle bungalows degelijk gebouwd door een plaatselijke aannemer en volgens het toen geldende bouwbesluit. Er is steeds optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. De te koop staande bungalows zijn in de wederverkoop, dus hebben vaak al inboedel en zijn voorzien van een aangelegde tuin. Grondstukken kunnen variëren in grootte en ligging.

Verhuurmogelijkheden
U kunt uw bungalow via ons laten verhuren. Dan zijn uw kosten: 25% van de verhuursom. Hiervoor worden sleutels, advertenties, financiële zaken, begeleiding en schoonmaak geregeld. Wel hebben wij nog een extra advertentiefonds.

Wanneer u uw bungalow door ons wilt laten verhuren, bent u verplicht om uw inventaris door ons te laten verzorgen. Zodoende zijn de verschillen in luxe minimaal en kunnen wij makkelijker spullen vervangen, als dat nodig mocht zijn. Dit werkt erg plezierig en efficiënt voor de huurders en voorkomt gemopper hierover.

U kunt op ons park 365 dagen per jaar recreëren, permanente bewoning is echter niet toegestaan!

De parklasten en gemeentelijke heffingen van ons park kunt u bij ons opvragen.

Wachtlijst
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen bungalow vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Op dit moment zijn er geen bungalows te koop.

Op dit moment zijn er geen bungalows te koop.