Op dit moment zijn er geen bungalows te koop.

Bungalow / chalet

  • Bestaande bungalows, keuze uit: steen of kunststof
  • Bungalows zijn comfortabel, compleet en luxe
  • Inclusief eigen grond, oppervlakte varieert 180m2 – 300m2
  • Recreatiepark De Groote Vliet is 365 dagen per jaar geopend

De bungalows en chalets zijn vervaardigd met een stenen buitenmuur of kunststof buitenbekleding met en zonder verdieping. De begane grond oppervlakte is ongeveer 50m2 Alle bungalows en chalets zijn gebouwd op een betonnen fundering met heipalen. Verder zijn alle bungalows en chalets degelijk gebouwd door een plaatselijke aannemer. Er is steeds optimaal gebruik gemaakt van de ruimte. De te koop staande bungalows zijn in de wederverkoop, dus hebben vaak al inboedel en zijn voorzien van een aangelegde tuin. Grondstukken kunnen variëren in grootte en ligging.

Verhuurmogelijkheden
Bungalows en chalets met een verhuurbestemming worden via De Groote Vliet verhuurd. De verhuurbemiddelingscourtage is 25% van de verhuursom. Hiervoor worden sleutels, advertenties, financiële zaken, begeleiding en schoonmaak geregeld. U als eigenaar sluit hiervoor en verhuurbemiddelingsovereenkomst met De Groote Vliet af.
Wanneer uw bungalow of chalet een verhuurbestemming heeft, wordt uw bungalow of chalet conform de standaard van De Groote Vliet ingericht. De Groote Vliet zorgt voor de totale inrichting van meubels tot aan het bestek.

De parklasten en gemeentelijke heffingen van ons park kunt u bij ons opvragen.

Wachtlijst
Wanneer u serieus geïnteresseerd bent in ons park en er is op dit moment geen bungalow vrij waar uw voorkeur naar uitgaat. Kunnen wij u, geheel vrijblijvend, op onze wachtlijst zetten. U blijft dan doormiddel van onze nieuwsbrief mailing, op de hoogte van ons aanbod, voordat het in de officiële verkoop komt. Wanneer u nog vragen heeft, of u wenst een bezichtigingafspraak te maken kunt u altijd contact met ons opnemen.

Op dit moment zijn er geen bungalows te koop.

Op dit moment zijn er geen bungalows te koop.