Faciliteiten

Karpervisvakantie

Recreatiepark De Groote Vliet is uw ideale park voor een gezellige karpervisvakantie. Denkt u aan vissen op karpers, dan denkt u aan De Groote Vliet met haar eigen karpervijver, het grote meer en kilometers polderwater. Tevens denkt u dan aan een groene omgeving en de mogelijkheid om op een rustig plekje uw hengel uit te werpen. Dit is precies Recreatiepark De Groote Vliet en bovendien bieden wij u meer dan dat.

Faciliteiten bij een karpervisvakantie

Op ons park heeft u de mogelijkheid een chalet of bungalow te huren die direct aan het water gelegen is, zodat u op uw karpervisvakantie comfortabel vanuit uw eigen huisje kunt gaan vissen. U kunt het hele gezin meenemen, want naast vissen is er nog veel meer te doen op het park. Ook in de directe omgeving vindt u alles wat u nodig heeft voor een ideale vakantie.

Reserveren en contact

Weet u al wanneer uw ideale karpervisvakantie mag beginnen? Reserveer dan tijdig om er zeker van te zijn dat u een fantastisch visplek huurt op dit mooie park. Wilt u eerst meer informatie of heeft u een vraag? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 228-583 229 of maak gebruik van het online contactformulier.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende pagina's:

  • Chaletverhuur Noord-Holland
  • Recreatie kavel te koop
  • Vakantiehuis honden toegestaan
  • Bungalowvakantie Nederland