Faciliteiten

Bouwkavel gezocht Noord-Holland

Wanneer u al langere tijd naar de ideale bouwkavel heeft gezocht, nodigen we u uit de schitterende kavels in Recreatiepark De Groote Vliet in Noord Holland eens te komen bekijken! In dit prachtig gelegen park aan het IJsselmeer zijn diverse ruime koopkavels beschikbaar.

Bouwkavel gezocht: Recreatiepark De Groote Vliet in Noord-Holland biedt diverse ideale bouwkavels

Als u uw ideale bouwkavel nog niet gevonden heeft, dan heeft u wellicht nog niet gezocht in Onderdijk in Noord-Holland. Hier bevindt zich Recreatiepark De Groote Vliet. Het recreatiepark is omringd door een schitterende omgeving met vaar- en viswater en met zeer veel recreatieve faciliteiten. De koopkavels zijn gemiddeld 200 m2 groot en worden leeg opgeleverd. U kunt kiezen voor een kavel gelegen aan de karpervijver, aan het open water, of aan de bosrijke omgeving. Op de kavel kunt u bijvoorbeeld een luxe nieuwbouwchalet van hoogwaardig materiaal laten bouwen via Recreatiepark De Groote Vliet. Naast kavels verkopen wij ook:

  • Stacaravans
  • Chalets
  • Bungalows

Extra informatie

Heeft u al een tijdlang naar een mooi bouwkavel gezocht maar heeft u uw keuze nog niet kunnen maken, kom dan eens kijken bij Recreatiepark De Groote Vliet in Noord-Holland! Leest u gerust eens meer over onze verkoopkavels en het huidige aanbod, of vraag via onze website meer informatie aan. U kunt ook altijd contact opnemen met Recreatiepark De Groote Vliet. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 228-583 229. Ook kunt u ons contactformulier invullen, of een e-mail sturen naar degrootevliet@zonnet.nl. Graag tot ziens!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende pagina's:

  • Vakantiebungalow kopen Noord-Holland
  • Visvakantie in Nederland
  • Stacaravan kopen Noord-Holland
  • Vakantiebungalow IJsselmeer