Faciliteiten

Faciliteiten

Receptie

De receptie bevindt zich direct bij de entree van het vakantiepark tegenover het eetcafé.
Graag verwelkomen we u hier met al uw vragen aangaande uw verblijf.
Onze medewerkers helpen u hier verder met o.a. de sleuteloverdracht en informatie aangaande uw accommodatie.
Tevens kunnen we u informeren over de mogelijkheden die de omgeving te bieden heeft.
Gaat u vissen dan kunt u bij ons ook uw visvergunning verkrijgen.

Accommodaties

De inrichting van onze bungalows en chalets is zonder meer compleet te noemen, aan de achterzijde heeft u toegang tot het gemeubileerde terras.
Wanneer de bungalow of chalet aan het open water grenst, kunt u direct vanaf de steiger uw hengel uitwerpen. Sommige accommodaties hebben een tuin die geheel omheind is, andere hebben alleen een hekje aan de water- of wegkant. Mocht hier uw voorkeur naar uitgaan, kunt u dit bij uw boeking aangeven.
In de bungalows en chalets, uitgezonderd type ‘Vlotvaren’, is er een wasmachine aanwezig. U kunt tijdens u verblijf in een Vlotvaren uw was doen in onze wasserette die op munten werkt. Deze munten zijn tijdens openingstijden te koop bij de receptie en eetcafé ’t Hartje.

Recreatiemeer “De Grote Vliet”

Vanaf de steigers kunnen zwemliefhebbers zich helemaal uitleven in “De Grote Vliet”.
Heeft u behoefte aan een gezellig dagje varen dan kunt u een boot of kano bij eetcafé ’t Hartje huren. www.t-hartje.nl .
Bent u in het bezit van een eigen boot? Het park beschikt over een eigen kleine botenhelling, gelegen in de binnenhaven. Mocht uw boot of auto te groot zijn, is er in het dorp nog een botenhelling ( Dirk Bijvoetweg 17) 1 km van het park verwijderd. De meeste accommodaties zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger.
West-Friesland staat bekend om haar vele mooie vaarroutes. Sluizen richting Alkmaar en het IJsselmeer bevinden zich in Medemblik op enkele minuten varen van ons park.

Eetcafé ’t Hartje

Ons sfeervolle eetcafé wordt door vele bezoeker als ‘hart’ van het recreatiepark gezien.
Het eetcafé en haar grote terras worden gebruikt voor tal van activiteiten.
De ontspanningscommissie organiseert in het hoogseizoen activiteiten waaronder palingroken, viswedstrijden, bingo’s, sjoelen etc.
U kunt hier een terecht voor een snack, maar ook een heerlijk compleet diner. Ook kunt u hier een motorboot of kano huren.
Het eetcafé is bijna ieder weekend geopend, tijdens de zomervakantie is dit dagelijks. In het laagseizoen is het eetcafé beperkt geopend en kan dan ook een periode helemaal gesloten zijn. Zie voor meer info www.t-hartje.nl

Sport & Spel

Genoeg kunnen rusten en tijd voor actie?
Het vakantiepark beschikt over een voetbal-/sportveldje, basketbalveldje, tennisbaan en diverse speeltoestellen voor onze kleinere gasten.
Voor de visliefhebber is er de Karpervijver, maar ook bij het meer kunt u goed vissen. De Karpervijver is centraal gelegen in het recreatiepark. Tevens zijn er diverse accommodaties die liggen aan deze vijver. Er gelden wel enkele regels voor het vissen in de vijver, deze kunt u terug lezen onder het kopje vissen.

Wasserette

In de bungalows en chalets, uitgezonderd type ‘Vlotvaren’, is er een wasmachine aanwezig. Daarnaast hebben wij  een wasserette.
De wasserette bevindt zich naast het eetcafé en kunt u bereiken via een gescheiden ingang. De was- en droogmachine kunt u activeren middels speciale muntjes.
Muntjes zijn te koop in de receptie of het eetcafé, beide machines zijn van het merk Miele.

Huisdieren

Uiteraard zijn ook uw huisdieren bij ons van harte welkom! Huisdieren maken net wat meer rommel dan wijzelf. Per huisdier vragen we daarom een kleine vergoeding van slechts € 30,00 voor de extra schoonmaak. De huisdieren moeten ten allen tijde zijn aangelijnd op het gehele vakantiepark, uitgezonderd van het hondentoilet en uw eigen perceel. Tevens geld er een opruimplicht op het gehele vakantiepark, uitgezonderd van het hondentoilet, en daarbuiten.

Parkeergelegenheid

Om de bereikbaarheid en privacy voor een ieder te waarborgen is het niet toegestaan om uw auto voor uw accommodatie te laten staan. Echter, bij sommige accommodaties bevindt zich een privé parkeerplaats op het perceel. Twee grote parkeerplaatsen zorgen voor voldoende parkeergelegenheid en is geheel gratis gedurende uw verblijf.

Omgeving

West-Friesland is een prachtige omgeving om te varen en vissen.
Vakantiepark De Groote Vliet ligt pal aan het IJsselmeer en op 500 meter afstand ligt natuurgebied De Vooroever.
Veel voorkomende vrijetijdsbestedingen zijn hier: varen, zwemmen, zonnebaden, windsurfen, kitesurfen, fietsen en wandelen. Zie voor meer informatie het kopje omgeving.

Al deze mogelijkheden en faciliteiten maken het park tot een onvergetelijke locatie voor uw vakantie, waar u zich binnen de kortste keren thuis zult voelen!

38_recreatiepark_de_groote_vliet 39_recreatiepark_de_groote_vliet 45_recreatiepark_de_groote_vliet 53_recreatiepark_de_groote_vliet