Park

Park

Vakantiepark De Groote Vliet is in 1971 opgericht door onze (schoon)vader, door de jaren heen zijn de groenhagen op het park goed ontwikkeld, waardoor uw privacy goed gewaarborgd wordt tijdens uw verblijf. De wonderschone natuur en de waterrijke omgeving maakt ons park de moeite waard voor uw bezoek!

Wij, de familie Joost, investeren samen met onze medewerkers veel tijd en moeite om alles wat het park zo geliefd maakt, in stand te houden en te onderhouden. Klanttevredenheid, rust, ruimte, veel water en diverse activiteiten in de buurt in combinatie met een verblijf en een comfortabele chalet of bungalow maakt ons park tot een uitzonderlijke park in Nederland. Geen druk verkeer in en rondom het park, veel water om te zwemmen en kilometers polderwater in directe verbinding met het park om te varen en te vissen. De vismogelijkheden zijn eindeloos, bij de receptie kunt u een visvergunning verkrijgen (€ 30,00).

Op het park zijn er nog ook verschillende mogelijkheden voor sport & spel voor jong & oud: er is een speelweide, een voetbalveldje, een basketbalveldje, een Karpervijver, een tennisbaan en een actieve ontspanningscommissie die in het hoogseizoen verschillende activiteiten organiseert.