Vakantiehuis huren

Vakantiehuis huren

Langzamerhand worden oude stacaravans vervangen door comfortabele chalets en bungalows waarvan de meeste direct aan het water staan. De inrichting is zonder meer compleet te noemen, de bungalows en chalets zijn o.a. voorzien van centrale verwarming, digitale televisie en gratis WIFI. Voor meer informatie raden wij u aan om onze verhuurbrochure aan te vragen.

Ons vakantiepark biedt u de keuze uit 7 verschillende accommodaties. U kunt hier geheel alleen, met uw gezin of de hele familie terecht. De bungalows en chalets variëren van 4 persoons tot wel 12 persoons. Al onze bungalows en chalets zijn voorzien van de meest denkbare gemakken. Ontbreekt het u aan iets? Onze receptiemedewerker staat voor uw klaar! De chalets en bungalows die wij verhuren zijn allemaal vrijstaand en omringt met veel groen, zo heeft u voldoende privacy.

Het vakantiepark:

Vakantiepark De Groote Vliet ligt op een unieke locatie in Noord-Holland tussen kilometers vaar- en viswater. In het hoogseizoen is onze ontspanningscommissie actief, die voor jong & oud verschillende activiteiten organiseert. Voor de volwassene (sjoelen, bingo, etc.) vraagt de commissie een kleine bijdrage, hierdoor kan vrijwel alles wat voor de kinderen en jeugd wordt georganiseerd gratis worden aangeboden. Denkt u hierbij aan jeugdsport- en speldag, kinderdag, bingo, sjoelen, etc.).

Op het park ontbreekt u het haast aan niets, maar ook in de omgeving is voldoende te beleven. Alles is binnen handbereik om van een onvergetelijke vakantie te genieten. Wilt u liever tot rust komen, een hengeltje uitgooien of lekker varen, dat bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Internet:

Het internet wordt u gratis aangeboden, de code hangt in uw bungalow.

Bungalow of Chalet huren:

Wij bieden u diverse mogelijkheden zodat u kunt kiezen uit veel verschillende vakantie accommodaties die precies past bij uw wensen. Wanneer u specifieke wensen heeft, maak die dan kenbaar voordat u boekt of kies hieronder de chalet of bungalow van uw keuze: