Kinderzeilkamp

Kinderzeilkamp

Zeilen bij Watersportvereniging Bestevaer.

Verveel je je in de zomervakantie en ben je tussen de 8 en de 13 jaar? Denk er dan eens over om een weekje te gaan zeilen.

Het water bij onze club is zeer geschikt om kinderen les te geven, kleine beschutte kommen – voor de nog niet geoefende zeiler in de eenpersoonszeilboot de “optimist”. Er is een open verbinding naar het IJsselmeer voor de oudere jeugd en de gevorderden.

We varen dan met nieuwe RS Zests of in de Splash.

Ervaren jonge zeilers geven de instructie in groepen van maximaal 16 deelnemers. Uiteraard kan je je ook individueel inschrijven via onze website info@wsvbestevaer.nl

De zomer-zeilweken zijn van 6 t/m 10 juli, 13 t/m 17 juli, 3 t/m 7 augustus en van 10 t/m 14 augustus.

Deze weken zijn bedoeld voor alle kinderen die het leuk vinden om te leren zeilen of nog beter willen leren zeilen. We geven les volgens het CWO systeem . We zeilen op het een geweldige locatie, een beschutte kom, met directe verbinding met het IJsselmeer. Ben jij niet bang om een beetje nat te worden, geef je dan op! Jongeren die al eerder mee hebben gedaan, zijn natuurlijk ook weer van harte welkom. De kinderen krijgen dan ook een diploma of vorderingsstaat uitgereikt.

Omdat de verwachting is dat veel gezinnen in Nederland vakantie gaan vieren, is het van belang om snel in te schrijven.

Alle informatie is te vinden op onze website: www.wsvbestevaer.nl

Het zeilkamp is van maandag t/m vrijdag
Van 09.00 uur tot 13.00 uur
Locatie: Vooroever 14a, 1671 SG Medemblik

Foto’s zijn van Hugo Onink van Lifeshots Photography