Hond vriendelijk

Hond vriendelijk

Honden of andere huisdieren zijn, op aanvraag, van harte welkom op ons park. Huisdieren maken net wat meer rommel dan wijzelf, daarom vragen wij per huisdier een kleine vergoeding van slechts € 30,00 voor de extra schoonmaak. De huisdieren moeten te allen tijde zijn aangelijnd op het gehele recreatiepark, uitgezonderd van het hondentoilet en uw eigen perceel.

Wanneer uw honden goed opgevoed zijn, hebben wij enkele bungalows en chalets op het park beschikbaar waar onbeperkt honden welkom zijn. Dit geschiedt altijd op aanvraag.

Er is één hondentoilet op het park bij de achterste parkeerplaats, maar ook buiten het park zijn er diverse mogelijkheden om uw hond uit te laten. U hoeft alleen maar de dijk over te steken en u komt bij de prachtige natuurgebieden De Vooroever en het Nesbos uit. Op een aantal van deze plekken mag de hond onaangelijnd lopen en krijgt hij de ruimte om eens flink te rennen. Houdt u wel rekening met de andere recreanten.

Op de stranden en ligweiden zijn honden in het zwemseizoen van 1 mei t/m 1 oktober verboden in verband met hygiëne en zwemwaterkwaliteit. Hondenpoep veroorzaakt overlast en ergernis. Voor alle baasjes geldt dan ook een opruimplicht. Hondenpoepzakjes zijn gratis te verkrijgen bij de receptie.