Golfvakantie

Golfvakantie

Golfvakantie in West-Friesland.

Op zoek naar een golfvakantie die goed te combineren is met een gezinsvakantie? Wij bieden u deze mogelijkheid. U kunt uw 18-holes lopen terwijl de kinderen kunnen vissen, zwemmen, voetballen, winkelen en nog veel meer. Klinkt ideaal toch?

Bent u een fanatieke speler en te gast bij Vakantiepark De Groote Vliet? Dan kunt u een midweek of weekend golfarrangement boeken bij Golfbaan de Vlietlanden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een dagkaart voor 18 holes kunt u bij uw reservering voor slechts € 30,00 bij ons boeken.

Golfbaan De Vlietlanden is een openbare golfbaan gelegen in het West-Friese landschap onder de rook van Medemblik, op nog geen 5 minuten rijden van ons park. De Vlietlanden is een schitterend ontworpen parkbaan met uitdagende holes met veel hoogteverschillen en waterpartijen. Op de baan vindt je diverse gratis oefenfaciliteiten zoals driving range, putting/chipping green, oefen hole en oefen bunkers. In het clubhuis bevindt zich de pro shop, de Andy Evans golf Academy en een uitstekende horecagelegenheid.
De golfbaan ligt in een landelijk gebied met veel wandel- en fiets mogelijkheden en is hierdoor een perfecte rustplaats voor wandelaars en fietsers.
Golfbaan De Vlietlanden staat bekend als de gezelligste golfbaan van Noord Holland met een actief en bruisend verenigingsleven.

Verder informatie over de golfbaan vindt u op https://golfbaandevlietlanden.nl/.

Golfbaan de Vlietlanden
Grutteweide 31
1693HR Wervershoof

+31 (0) 6 53 851 697

info@golfbaandevlietlanden.nl