Extra info: corona-virus

Extra info: corona-virus

Extra informatie i.v.m. het corona virus

Laatste update 16 juli 2021 – 15.15 uur

Wij doen ons uiterste best om onze pagina zo actueel mogelijk en accuraat mogelijk te houden:

Recreatiepark de Groote Vliet volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. De richtlijnen kunt u terug vinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) https://www.rivm.nl/ Wij volgen hun adviezen strikt op.

Op dit moment ontvangen we zeer veel telefonische vragen via onze receptie. Helaas kan het daardoor voorkomen dat u niet telefonisch te woord gestaan kan worden.

Vraag naar onze omboekgarantie met de voorwaarden die voor uw reisperiode relevant zijn.

Houdt u tijdens uw verblijf aan de vastgestelde hygiëne regels die u in dit artikel vindt en u kunt genieten van een heerlijk verblijf op ons park.

Aankomsten vanaf  heden:

Ons park is niet gesloten, u bent nog steeds van harte welkom op ons park. Indien gewenst kunt u gebruik maken van een aangepaste in- en uitcheck procedure, waardoor u geen contact heeft met 1 van onze medewerkers.

Bij aankomst nemen wij een gezondheidscheck af, indien u deze niet volledig positief beantwoorden kan, bestaat de mogelijkheid dat wij u de toegang tot uw vakantieverblijf ontzeggen. Neem daarom indien u, uw huis- of reisgenoot corona gerelateerde klachten heeft, contact met ons op voordat u van huis vertrekt.

Mocht u  in de receptie moeten zijn, dan gelden de volgende regels:
Er mag maar maximaal 1 persoon tegelijk in de receptie aanwezig zijn naast onze medewerkers. Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen, de middelen hiervoor zijn aanwezig op de receptie.

Mocht er een medewerker in uw woning moeten, dan gelden de volgende regels:
Indien er een medewerker van ons uw woning moet betreden om b.v. een storing te verhelpen, dan vragen wij u om de woning tijdelijk te verlaten.

Verdere informatie
Graag willen wij u informeren dat wij de situatie m.b.t. het Corona virus nauwlettend volgen. De richtlijnen van het RIVM hanteren wij als uitgangspunt voor te nemen voorzorgsmaatregelen. Bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts blijft u binnen / thuis. Bij griepverschijnselen adviseren we u zo snel mogelijk contact op te nemen met uw huisarts en thuis te blijven. Alle aanwezigen, bezoekers en medewerkers, adviseren wij de algemene hygiëne regels te volgen:

  • Was regelmatig de handen;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten (hoesten, verkoudheid, e.d.);
  • Begroet elkaar verbaal;
  • Houd 1,5 afstand van anderen;
  • Groepsvorming is verboden, ook op uw eigen (gehuurde) perceel dient u zich aan de regels te houden.
  • In openbare ruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht.

Mocht u symptomen vertonen, komt u dan niet naar onze receptie toe maar neemt u in plaats daar van telefonisch contact met de dienstdoende huisarts van maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur: 0228-581199 en de receptie: 0228-583229 op.

Buiten openingstijden van de huisarts belt u de Centrale Huisartsenpost 0229-297800. Dit is voor spoedgevallen in het weekeinde, ’s avonds of feestdagen waarin medische hulp niet kan wachten tot de volgende dag.

Voor levensbedreigende situaties belt u 112.

Eetcafé ’t Hartje is geopend volgens de landelijke richtlijnen, daarnaast zijn ze alle dagen geopend voor afhaalmaaltijden, u dient deze wel vooraf te bestellen. Houd hiervoor ook onze facebookpagina’s in de gaten. 

 Namens ons personeel danken wij u hartelijk voor uw medewerking!