Extra info: corona-virus

Extra info: corona-virus

Extra informatie i.v.m. het corona virus

Laatste update 18 januari 2021 – 14.00 uur

Wij doen ons uiterste best om onze pagina zo actueel mogelijk en accuraat mogelijk te houden:

Recreatiepark de Groote Vliet volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. De richtlijnen kunt u terug vinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) https://www.rivm.nl/ Wij volgen hun adviezen strikt op.

Op dit moment ontvangen we zeer veel telefonische vragen via onze receptie. Helaas kan het daardoor voorkomen dat u niet telefonisch te woord gestaan kan worden.

Vraag naar onze omboekgarantie met de voorwaarden die voor uw reisperiode relevant zijn.

Houdt u tijdens uw verblijf aan de vastgestelde hygiëne regels die u in dit artikel vindt en u kunt genieten van een heerlijk verblijf op ons park.

Aankomsten vanaf 15 december 2020:
Ons park is niet gesloten, u bent nog steeds van harte welkom op ons park. Wij hebben op dit moment een aangepaste in- en uitcheck procedure, waardoor u geen contact heeft met 1 van onze medewerkers. Onze receptie is dicht t/m 09 februari, het beddengoed ligt al in uw woning en de sleutel kunt u op een afgesproken plaats vinden.

Een of twee dagen voor uw aankomst nemen wij telefonisch een gezondheidscheck af, Indien u deze niet volledig positief beantwoorden kan, bestaat de mogelijkheid dat wij u de toegang tot uw vakantieverblijf ontzeggen. Neem daarom indien u, uw huis- of reisgenoot corona gerelateerde klachten heeft, contact met ons op voordat u van huis vertrekt.

Mocht u toch in de receptie moeten zijn, dan gelden de volgende regels:
Er maar maximaal 1 persoon tegelijk in de receptie aanwezig zijn naast onze medewerkers. Bij binnenkomst dient u uw handen te desinfecteren en een mondkapje te dragen, de middelen hiervoor zijn aanwezig op de receptie.

Mocht er een medewerker in uw woning moeten, dan gelden de volgende regels:
Indien er een medewerker van ons uw woning moet betreden om b.v. een storing te verhelpen, dan vragen wij u om de woning tijdelijk te verlaten.

Een gezelschap in een accommodatie mag uit maximaal 4 personen bestaan (exclusief kinderen t/m 12 jaar). Een gezin met meer dan 4 personen uit hetzelfde huishouden is natuurlijk ook welkom. U bent zelf verantwoordelijk voor het naleven van deze regel.

Verdere informatie
Graag willen wij u informeren dat wij de situatie m.b.t. het Corona virus nauwlettend volgen. De richtlijnen van het RIVM hanteren wij als uitgangspunt voor te nemen voorzorgsmaatregelen. Bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts blijft u binnen / thuis. Bij griepverschijnselen adviseren we u zo snel mogelijk contact op te nemen met uw huisarts en thuis te blijven. Alle aanwezigen, bezoekers en medewerkers, adviseren wij de algemene hygiëne regels te volgen:

  • Was regelmatig de handen;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten (hoesten, verkoudheid, e.d.);
  • Begroet elkaar verbaal;
  • Houd 1,5 afstand van anderen;
  • Groepsvorming is verboden, ook op uw eigen (gehuurde) perceel dient u zich aan de regels te houden.
  • In openbare ruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht.

Mocht u symptomen vertonen, komt u dan niet naar onze receptie toe maar neemt u in plaats daar van telefonisch contact met de dienstdoende huisarts van maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur: 0228-581199 en de receptie: 0228-583229 op.

Buiten openingstijden van de huisarts belt u de Centrale Huisartsenpost 0229-297800. Dit is voor spoedgevallen in het weekeinde, ’s avonds of feestdagen waarin medische hulp niet kan wachten tot de volgende dag.

Voor levensbedreigende situaties belt u 112.

Uit veiligheid en voorzorg voor ons personeel blijft onze receptie en eetcafé ’t Hartje t/m 9 februari 2021 gesloten. ’t Hartje is in de weekenden voor afhaalgerechten wel geopend, houdt hiervoor de facebookpagina in de gaten. De receptie is alleen per mail en telefonisch te bereiken.

 Namens ons personeel danken wij u hartelijk voor uw medewerking!