Extra info: corona-virus

Extra info: corona-virus

Extra informatie i.v.m. het corona virus

Laatste update 22 mei 2020 – 13.15 uur

Recreatiepark de Groote Vliet volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. De richtlijnen kunt u terug vinden op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) https://www.rivm.nl/ Wij volgen hun adviezen strikt op.

Wij doen ons uiterste best om deze pagina zo actueel mogelijk en accuraat mogelijk te houden.

Op dit moment ontvangen we zeer veel telefonische vragen via onze receptie. Helaas kan het daardoor voorkomen dat u niet telefonisch te woord gestaan kan worden.

Aankomsten voor 01-06-2020

Ons park is niet gesloten, u bent nog steeds van harte welkom op ons park. Onze receptie is op de normale tijden geopend. Wel mag er maar maximaal 1 persoon tegelijk in de receptie aanwezig  zijn naast onze medewerker. Bij binnenkomst vragen wij u om uw handen te desinfecteren, de middelen hiervoor zijn aanwezig op de receptie. Indien gewenst kunnen wij met aangepaste in- en uitcheckprocedure werken, waardoor u geen contact heeft met 1 van onze medewerkers. Indien er een medewerker van ons uw woning moet betreden om b.v. een storing te verhelpen dan vragen wij u om de woning tijdelijk te verlaten. Houdt u tijdens uw verblijf aan de vastgestelde hygiëne regels die u in dit artikel vindt en u kunt genieten van een heerlijk verblijf op ons park.

Omboeken en annuleren wanneer u een boeking heeft met een aankomst voor 01-06-2020.

Mocht u toch liever niet komen , dan bieden wij u , uit coulance, de mogelijkheid om uw boeking te verplaatsen naar een andere periode dit jaar. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of wordt hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaalt u het verschil extra. Mocht u toch willen annuleren, dan bent u uw aanbetaling verschuldigd en ontvangt u deze niet retour. U kunt zich wenden tot uw reis- en/of annuleringsverzekering.

Hierdoor vragen wij u alleen contact met ons op te nemen als uw aankomstdatum voor 1 juni 2020 is. Voor alle aankomsten vanaf 1 juni 2020 volgt later bericht. Houdt daarvoor ook deze website in de gaten!

Meest gestelde vragen:

Vraag: Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen?
Antwoord: Bekijk onze algemene voorwaarden onderaan op de homepage. In deze algemene voorwaarden vindt u onze reguliere annuleringsvoorwaarden.Hierin staat vermeld dat u uw aanbetaling verschuldigd bent en deze niet retour ontvangt.

Vraag: Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus (in de regio) op mijn vakantiebestemming mijn vakantie afbreken. Worden de niet genoten vakantiedagen vergoed?
Antwoord: In onze regio gelden nog geen bijzondere veiligheidsrisico’s. Mocht u uw vakantie toch willen afbreken geeft uw reis- en/of annuleringsverzekering hierover uitsluitsel.

Wilt u uw boeking wijzigen of annuleren?
Neem alleen contact met ons op als u een boeking heeft met een aankomst voor 1 juni 2020. Dit kan telefonisch of per mail. Voor een boeking met een aankomst na 1 juni 2020, houd deze website in de gaten.

Oproep! Neem alleen voor omboeken en annuleren contact op met ons als u een aankomst heeft voor 1 juni 2020. Dit kan telefonisch of per mail.

Let op! Mocht u lastminute boeken, dan is dit op eigen risico en kunt u de boeking niet verplaatsen of annuleren!

Verdere informatie

Graag willen wij u informeren dat wij de situatie m.b.t. het Corona virus nauwlettend volgen. De richtlijnen van het RIVM hanteren wij als uitgangspunt voor te nemen voorzorgsmaatregelen. Bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts blijft u binnen. Bij griepverschijnselen adviseren we u zo snel mogelijk contact op te nemen met uw huisarts en thuis te blijven. Alle aanwezigen, bezoekers en medewerkers, adviseren wij de algemene hygiëne regels te volgen:

  • Was regelmatig de handen;
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes;
  • Vermijd contact met mensen met luchtwegklachten (hoesten, verkoudheid, e.d.);
  • Begroet elkaar verbaal;
  • Houd 1,5 afstand van anderen;
  • Groepsvorming is verboden, ook op uw eigen (gehuurde) perceel dient u zich aan de regels te houden.

Mocht u symptomen vertonen, komt u dan niet naar onze receptie toe maar neemt u in plaats daar van telefonisch contact met de dienstdoende huisarts van maandag t/m vrijdag van 08.00-17.00 uur: 0228-581199 en de receptie: 0228-583229 op.

Buiten openingstijden van de huisarts belt u de Centrale Huisartsenpost 0229-297800. Dit is voor spoedgevallen in het weekeinde, ’s avonds of feestdagen waarin medische hulp niet kan wachten tot de volgende dag.

Voor levensbedreigende situaties belt u 112.

Namens ons personeel danken wij u hartelijk voor uw medewerking.