Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het huren en reserveren van bungalows en chalets op:

Recreatiepark “De Groote Vliet”
Onderdijk 245 1693 CG WERVERSHOOF
0228-583229 / www.degrootevliet.com
info@recreatieparkdegrootevliet.nl

Artikel 1 Reserveringen:
Wij nemen alleen boekingen in behandeling van personen vanaf 18 jaar. (Groepen jongeren worden niet toegelaten.) U kunt telefonisch, schriftelijk, per fax, per e-mail of persoonlijk reserveren bij de receptie. Wij bevestigen uw reservering binnen zeven dagen. U wordt verzocht deze schriftelijke bevestiging na ontvangst op juistheid te controleren. Heeft u de bevestiging binnen zeven dagen nog niet in uw bezit, dan verzoeken wij u contact op te nemen. Wij behouden ons het recht voor over te gaan tot annulering van de huur/verhuurovereenkomst bij gebleken onjuistheid van opgegeven gegevens, voor zover dit nadelige gevolgen heeft voor ons.

Artikel 2 Betalingen:
Uw eerste betaling is 50% van het totale bedrag, dit dient binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur te worden voldaan. Het restantbedrag wordt uiterlijk vier weken voor aankomst voldaan. Mocht de reservering binnen vier weken voor aanvang van de huurperiode plaatsvinden, dan dient u het verschuldigde bedrag ineens te voldoen bij de Rabobank Westfrieland-Oost rekeningnummer NL43RABO031.00.45.037 t.n.v. De Groote Vliet te Wervershoof. Na ontvangst van uw betaling is uw reservering definitief. De sleutels van het gehuurde ontvangt u bij de receptie als de complete huursom en contante borg (!) betaald zijn. Wij berekenen geen reserveringskosten, maar wanneer u annuleert binnen 2 weken na boeken, brengen wij u € 25,00 administratiekosten in rekening. Tenzij u reeds aanbetaald heeft, dan verwijzen wij u naar artikel 9.

Artikel 3 Borgsom:
Het gehuurde en andere voorzieningen op het park dienen met zorg en overeenkomstig de bestemming te worden gebruikt door u. Daarom vragen wij bij aanvang van de huur een waarborgsom van € 150,00. Deze borg wordt na een controle bij aftrek van eventuele schade en niet betaalde kosten contant met u verrekend. Mocht u op een dag of tijdstip vertrekken dat er geen controle kan plaatsvinden, maken wij de borg binnen één week over.

Artikel 4 Aankomst- en vertrektijden:
Vanaf 15.00 uur kunt u de sleutels ontvangen bij de receptie. Indien u niet tussen 15.00 en 17.00 uur aanwezig kunt zijn, neemt u dan minimaal twee dagen voor aankomst contact met ons op. In verband met de eindschoonmaak van het grehuurde, dient u deze op de dag van vertrek voor 10.00 uur te verlaten.

Artikel 5 Wat is bij de huursom inbegrepen:

 • Verbruik van gas, water, verwarming en elektriciteit.
 • B.T.W.
 • Wifi (internet).

Niet bij de huursom inbegrepen zijn:

 • Eindschoonmaak en beddengoed (verplicht)
 • Toeristenbelasting
 • Lichte werkzaamheden zoals afwassen, het legen van de vuilnisemmers en het deponeren van de vuilniszakken in de hiervoor bestemde containers.
 • Het afhalen van de bedden, het beddengoed dient u bij de receptie af te gevens of wanneer de receptie gesloten is, in de gang van het gehuurde te leggen.
 • Eventueel huur kinderstoelen, kinderbedden (zonder beddengoed) en (keuken) handdoekpakketen
 • Het meenemen van huisdieren.

Artikel 6 Huisdieren:
Het meenemen van uw huisdier(en) is alleen op aanvraag toegestaan. Hiervoor berekenen wij een bepaald bedrag extra voor o.a. de schoonmaak. Het is verplicht uw huisdier op het park aangelijnd te houden.

Artikel 7 Aansprakelijkheid:
De hoofdpersoon, genoemd in de verhuurbevestiging, is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om het gehuurde. Breuk / vermissing of beschadiging van inventaris of accommodatie dient dan ook direct door de hoofdpersoon te worden afgerekend. Van deze regeling wordt afgeweken indien de hoofdpersoon duidelijk kan aantonen dat de betreffende schade niet is te wijten aan zijn schuld of onzorgvuldigheid of door een van de leden van zijn / haar gezelschap is veroorzaakt. Door ons wordt, tenzij dit opzet en / of grove schuld van (medewerkers van) De Groote Vliet is te wijten, geen aansprakelijkheid aanvaard voor:

 1. Verlies, diefstal, schade of ongevallen, veroorzaakt aan personen en / of goederen tijdens of ten gevolge van een verblijf in ons park;
 2. Het onklaar raken of eventueel buiten werking stellen van technische apparaten in het park.

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen aan te brengen in de opzet en openingstijden van het park. Voor het plegen van noodzakelijk onderhoud zult u zonder recht op vergoeding toestaan dat tijdens uw verblijf aan de accommodatie of overige faciliteiten werkzaamheden worden uitgevoerd. Een en ander zal uitsluitend geschieden om het park optimaal te laten functioneren.

Artikel 8 Parkreglement:
U en uw gezelschap dienen zich te houden aan de door ons vastgestelde parkregels. Het parkreglement, dat op alle verhuurovereenkomsten van toepassing is, krijgt u op de dag  van aankomst bij de receptie mee.

Artikel 9 Annuleren:
Wilt u uw reservering meer dan vier weken voor aanvang van het verblijf ongedaan maken, dan bent u uw aanbetaling verschuldigd. Bij annulering binnen vier weken voor aanvang van het verblijf is het volledige boekingsbedrag verschuldigd. Annulering voor aanvang van de huurperiode dient schriftelijk door u te worden bevestigd aan het park. Wanneer het totale bedrag al is overgemaakt, geldt dit als aanbetaling. U kunt via de link in onze bevestigingsmail of via eigen verzekering een annuleringsverzekering afsluiten.

Artikel 10 Klachten:
Wij proberen uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ondanks onze goede zorg, is het mogelijk dat u een klacht heeft. Om die naar tevredenheid op te lossen, kunt u deze bij het receptie kenbaar maken, zodat wij een en ander snel kunnen oplossen.

Artikel 11 Algemeen voorbehoud:
Op alle prijzen in onze brochure, e-mail en website zijn wijzigingen voorbehouden. Fouten en vergissingen binden ons niet. Hiermee vervallen alle voorgaande publicaties.