Faciliteiten

Visweekend

Wat dacht u ervan om tijdens uw visweekend de wateren van West Friesland (Noord-Holland)? Of om die ene grote vis zo vanaf uw eigen steiger te vangen? De bungalows en chalets die wij op recreatiepark "De Groote Vliet" verhuren, liggen vrijwel allemaal aan het doorgaande vaarwater of aan de karpervijver. Wilt u een chalet of bungalow bij ons huren, geeft u dan uw wensen aan. Huurt u tijdens dit visweekend liever aan de vijver of heeft u liever uw (gehuurde) boot voor de deur? Die kunt u huren bij botenverhuur "De Watervogel", welke gelegen is op het park.

Het perfecte visweekend bij Recreatiepark De Groote Vliet

Wanneer u een van onze chalets of bungalows huurt, kunt u te allen tijden ook aan de karpervijver of via de openbare steigers in het meer "De Groote Vliet" vissen. In deze vijver zwemmen prachtige karpers, maar u kunt hier ook paling, brasem en witvis vangen. Ons park is geheel omringt door kilometers vaar- en viswater: Vissen op snoek, snoekbaars, karper, witvis, paling, brasems, voorns, boerenkarper, etc. het is allemaal mogelijk. Aan de ene kant van ons park vindt u het gelijknamige meer De Groote Vliet en aan de andere kant het IJsselmeer. Vanaf het “Vooroeverproject” heeft u alle ruimte om te vissen, varen, surfen, zwemmen, zonnen, zeilen of uitwaaien op het strand.

Maak uw visweekend nog leuker!

Het is eventueel mogelijk om tijdens dit visweekend tegen een kleine vergoeding met een roofvisgids te vissen, dit dient u wel minimaal een week voor uw aankomst aan te vragen. Kortom, in dit waterrijke gebied is voor iedere beginnende of ervaren sportvisser wat wils! U kunt bij vragen contact opnemen met Recreatiepark De Groote Vliet door te bellen met +31 (0) 228-583 229.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende pagina's:

  • Recreatiewoning huren Noord-Holland
  • Vakantiehuis aan IJsselmeer 10 personen
  • Vakantiepark Medemblik
  • Chalet kopen Noord-Holland