Recreatiepark ‘De Groote Vliet”
Onderdijk 245
1693 CG WERVERSHOOF
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel.nr. 0228-583229

Zoek & Boek
 


Welkom op recreatiepark De Groote Vliet

Allereerst stellen wij ons aan u voor, wij zijn Christiaan en Coco Joost en runnen sinds 2000 dit recreatiepark in ‘t hart van West-Friesland, dat onze (schoon)vader in 1971 heeft opgezet. U vindt bij ons veel volwassen groenpartijen, hagen, bomenrijen en tevens een schitterende visvijver (karpervijver). Het recreatiepark wordt omringd door uniek vaar- en viswater en geeft door de vele begroeiingen een bosrijke gevoel. Bij ons kunt u genieten in alle rust en met veel privacy.

Samen met onze medewerkers zorgen we voor u!

Het bungalowpark is direct gelegen aan recreatiemeer “De Grote Vliet“ te Wervershoof. Jachthaven Medemblik en recreatiegebied “De Vooroever “ bevinden zich vlak nabij het vakantiepark. Ons prachtige vakantiepark is voorzien van vele faciliteiten waar u kunt: karpervissen in de eigen karpervijver, spelen op de speelweide, een boot huren of lekker ontspannen in eetcafé ’t hartje. Trekt u er liever op uit? Een veelal geboekte attractie is de historische driehoek Enkhuizen – Medemblik – Hoorn.

Wij genieten van uw verblijf! Wanneer gaat u genieten?

Heeft u verbeterpunten ten aanzien van onze producten en/of dienstverlening? Neem dan contact op met ons via het contactformulier.

Kijkt u ook eens op de volgende pagina's: Chalet verhuur , Stacaravan kopen, Visweekend